• image
Previous Next

Teamcoaching

ontwikkelen, groeien, bewegen

 

Wat maakt uw team (het kan gaan om een directie- management- project- of ander team) in korte tijd effectief en winnend? Het KansRijk combineert hierbij altijd de kracht en de kwaliteiten van de individuele medewerkers en die van het team als geheel.

De sleutel hierbij is inzicht in jezelf en waardering en begrip voor elkaars rol en taak. Dit leidt tot het bewustzijn dat nodig is jouw of jullie team succesvol te maken; of het nu gaat om het onder tijdsdruk klaren van een tijdelijke klus of een team dat voor langere tijd bij elkaar blijft.


Doel is altijd het beste in uw team aan te boren; zodat de gewenste – klinkende – resultaten binnen bereik komen.  

bank in beweging op drie niveaus

In 2013 wordt bij een grote bank een team van ongeveer 50 medewerkers, w.o. de manager en 3 teamleiders en medewerkers begeleid ter ondersteuning van een veranderingsproces. Er wordt een programma gemaakt om de verhoudingen, verwachtingen, rollen en verantwoordelijkheden op alle niveaus helder te maken. Tijdens de trainingen wordt snel duidelijk dat een groot gedeelte van de medewerkers “trainingsmoe” is. Nadat dit uitgesproken is wordt het programma succesvol afgewerkt en zijn alle deelnemers blij met de stappen die zij hebben gezet, de verantwoordelijkheden worden opgepakt en het wantrouwen heeft plaats gemaakt voor  hersteld vertrouwen.

Direct contact

Emailadres:
Onderwerp:
Bericht: