• image

Coaching en Mentoring

Iedere vorm van coaching is gericht op het effectief inzetten van de kwaliteiten en drijfveren van uw medewerkers. Afhankelijk van wat er nodig is in uw organisatie doen wij u een voorstel voor een programma dat kan zijn gericht op het individu, teams of uw hele organisatie. Uitgangspunt hierbij is het vergroten van zelfinzicht en bewustwording.
Onze coaches hebben een carrière als manager in het  bedrijfsleven of bij overheden opgebouwd. Zij kunnen u een spiegel voorhouden en een klankbord voor u zijn.

De focus ligt daarbij op wat er nodig is om de kwaliteiten en vaardigheden van medewerkers optimaal tot hun recht te laten komen, een team te creëren dat samenwerkt met respect en waardering en optimaal gebruik maakt van onderlinge  verschillen. Hierdoor komt het potentieel van medewerkers en uw organisatie optimaal tot ontplooiing.

Wij werken graag in persoonlijk contact met een zakelijke aanpak. Dat laatste betekent, dat wij vooraf met u afspraken maken over doel en duur van de coaching; vanzelfsprekend houden wij u tussentijds op de hoogte van de voortgang.

 

 

 

Personal Coaching

Vaststaat dat persoonlijke ontwikkeling een constante factor is!

Misschien heeft u al andere persoonlijke ontwikkelingstrajecten doorlopen en toch lukt het u niet om bij de kern te komen van wat u belemmert om voluit te functioneren in uw werk- of privéleven?

 

 Lees verder... 

Teamcoaching

Wat maakt uw team  het kan gaan om een directie- management- project- of ander team) in korte tijd effectief en winnend? Het KansRijk combineert hierbij altijd de kracht en de kwaliteiten van de individuele medewerkers en die van het team als geheel.

 

 Lees verder... 

Mentoring

Mentoring is een uitstekende manier om medewerkers die binnen hun organisatie een carrièrestap (gaan) maken te begeleiden. Zeker als de nieuwe functie betekent dat een flinke omschakeling in korte tijd noodzakelijk is.

 

 Lees verder... 

Direct contact

Emailadres:
Onderwerp:
Bericht: