Management- en Organisatieontwikkeling

Vrijwel iedereen wil het beste uit zichzelf en de organisatie halen. Soms vormen ingesleten patronen een blokkade die optimaal functioneren van mensen in een organisatie in de weg staat. De samenwerking zou véél beter kunnen en…niet iedereen functioneert optimaal op de plek die hij/zij inneemt in de organisatie. Er is onvoldoende aansluiting tussen de diverse lagen in de organisatie.

Tijdelijk Management

U wilt snel en doeltreffend een uitdagende opdracht uitvoeren binnen uw organisatie. De aard van de opdracht (bv. het afbreukrisico) is zodanig dat u overweegt een interim-professional in te zetten.

 

 Lees verder... 

Leiderschap en Performance

effectief aansturen - beter communiceren - verantwoordelijkheid nemen voor je ontwikkeling als professional en daarmee  constructief bijdragen aan jouw organisatie.

 

 Lees verder... 

De Birkman Methode

Organisaties worden succesvoller als strategische doelstellingen en medewerkers en leidinggevenden op elkaar zijn afgestemd. Succes in je loopbaan en in de organisatie waar je werkt wordt sterk bepaald door inzicht in je zelf en in je collega’s. 

 

 Lees verder... 

Coaching en Mentoring

Iedere vorm van coaching is gericht op het effectief inzetten van de kwaliteiten en drijfveren van uw medewerkers. Afhankelijk van wat er nodig is in uw organisatie doen wij u een voorstel voor een programma dat kan zijn gericht op het individu, teams of uw hele organisatie. 

 

 Lees verder... 

Omgaan met conflicten Mediation

Organisaties kennen nogal eens diep gewortelde conflicten, die jarenlang doorsukkelen. Soms wordt gekozen voor een drastische oplossing; zoals  ontslag. Een voorbeeld illustreert een aanpak die snel, goedkoper en effectief is mediation.

 

 Lees verder... 

Organisatie opstelling

Wat is er binnen onze organisatie aan de hand? Er is getraind, er zijn heidagen geweest… maar we komen er niet uit. Een organisatieopstelling werkt diep en direct doordat u in korte u in korte tijd in contact komt met de kern van uw vraag.

 

 Lees verder... 

Direct contact

Emailadres:
Onderwerp:
Bericht: